ANewBeginning

A New Beginning

Deze revolutionaire 3-daagse bewustwordingsopleiding is voor iedereen die wil ontwaken en leven in innerlijke vreugde en liefde.
Elk moment bezit de mogelijkheid om te transformeren door middel van bewustwording. Wanneer we ontwaken beginnen we het leven te ervaren zoals het werkelijk is. Elk moment is een ontdekking! We zien met nieuwe ogen… en we ontdekken het leven. Bewustwording transformeert conflict in vreugde, wrok in vergeving en pijn in innerlijke vrede, hieruit ontstaat de mogelijkheid om te leven in liefde.
Deze revolutionaire 3-daagse cursus is voor iedereen die wil ontwaken en zijn eigen innerlijke waarheid wil ontdekken. Het proces brengt je niet alleen in contact met je Hogere Zelf, het geeft je ook de behoefte om je als mens te ontplooien in totaal zelfbewustzijn en elk moment van de dag te beleven.

Elk moment draagt de mogelijkheid tot transformatie in zich
Bewustwording van het verleden
Bewustwording van het heden
Bewustwording van je handelen
Bewustwording van je percepties
Bewustwording van je relaties
Bewustwording van de onderlinge verbondenheid van het leven
Bewustwording van het Hogere Zelf
Bewustwording transformeert conflict in vreugde
Bewustwording is vrijheid


De Weg Van Transformatie:

 • Het Creëren van Verandering
 • Doorbreken van Beperkingen
 • Het Altijd-Aanwezige Hogere Zelf
 • Relaties: Centrum van het Leven
 • Houden van Onszelf
 • Onderlinge Verbondenheid van het Leven
Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde bewustzijn waaruit het is ontstaan. Je moet leren naar de wereld kijken vanuit een vernieuwde blik.” Albert Einstein

Het Creëren van Verandering
Om je problemen op te lossen is het noodzakelijk je perceptie en emoties naar een hoger niveau te brengen. Dit heelt je en brengt je wijsheid. Dit is de geboorte van een nieuw begin, een verschuiving in je bewustzijn. Het is het doorbreken van onze beperkingen.

Doorbreken van Beperkingen
Je verleden bepaalt je heden. Wanneer je leeft in bewustzijn, ben je vrij van de beperkingen uit het verleden. Je routinematige reacties veranderen naar intelligente reacties vanuit betrokkenheid en begrip.

Het Altijd-Aanwezige Hogere Zelf
Je ontwaakt tot de belevenis van het Hogere Zelf. Deze krachtige universele energie is onafscheidbaar van ieder van ons. Bewustwording van dit Hogere Zelf beïnvloedt op een positieve manier de neurobiologische banen in de hersenen. Deze ervaring zorgt voor een aardverschuiving in onze patronen, het brengt helderheid, innerlijke rust en vrede. Een verschuiving van onze perceptie doorbreekt onze emotionele begrenzingen, in essentie creëert het een ‘shift’ in ons bewustzijn.

Relaties : Centrum Van Het Leven
Je wordt gevormd door het netwerk van jouw relaties. Het helen van de emotionele lading uit het verleden zorgt ervoor dat je het heden ten volle kunt beleven. Je koestert je relaties vanuit liefde, dankbaarheid en vreugde.

Houden Van Onszelf
Liefde is het accepteren van jezelf zoals je bent. Acceptatie brengt evenwicht. Wanneer je volledig op je gemak bent met jezelf, ben je in vrede met de wereld. Door bewustzijn en verbinding met je Hogere Zelf kun je jezelf helemaal omarmen.

Onderlinge Verbondenheid Van Het Leven
Wanneer je een verschuiving in je percepties en je emoties ervaart, ontstaat er een verbinding met alles wat leeft. Elke handeling die ontstaat vanuit deze eenheidsrealisatie is dienstbaarheid.Praktische Informatie 'A New Beginning'


Wanneer :
van vrijdag 19 april 2013 15:00 uur tot zondag 21 april 2013 18:00 uur

Locatie :
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem, België
www.dekluizerij.be


Sprekers:


AnandaGiri2
Ananda Giri

Deelname :


Cursusprijs
 • per persoon: 237 €
 • Bring a friend: 417 € (voor uzelf + 1 persoon)
 • Studenten: 190 €


Hotel/maaltijden:
 • single kamer: 2 overnachtingen in eenpersoonskamer met ontbijt, lunch (zaterdag/zondag), diner (vrijdag/zaterdag), welkomstkoffie en koffiepauzes : 253 €
 • 2 Persoonskamer delen: Deel een kamer met een cursist(e). 2 overnachtingen in tweepersoonskamer met ontbijt, lunch (zaterdag/zondag), diner (vrijdag/zaterdag), welkomstkoffie en koffiepauzes: 200 € per persoon.
 • 2 Persoonskamer: 2 overnachtingen in tweepersoonskamer met ontbijt, lunch (zaterdag/zondag), diner (vrijdag/zaterdag), welkomstkoffie en koffiepauzes: 400 € per kamer.
 • 1 Persoonskamer: 2 overnachtingen in éénpersoonskamer met ontbijt, lunch (zaterdag/zondag), diner (vrijdag/zaterdag), welkomstkoffie en koffiepauzes: 253 € per kamer.
 • zonder overnachting: wie niet blijft overnachten kan van lunches, diners, welkomstkoffie en koffiepauzes gebruik maken (maar niet van het ontbijt): 137 €

Registratie:


U kunt zich hier registreren